torsdag 25 november 2010


Så var min comeback på Östbergsskolan avklarad. Första dagen kunde dock ha börjat en aning bättre. Iaf på förmiddagen. Eleverna jag annars är så van vid och haft minst problem med var som galna idag och kändes inge kul att behöva vara sur-Nina första dagen på två månader som man jobbar där. Var dock lugnare framåt stängning och grannen ringde och gjorde mig en aning gladare när han erbjöd mig hämtning och kinamat. Värt. Nu har man suttit och såsat här framför skärmen sen man kom hem och inte gjort någon nytta alls som vanligt. Så därför har jag bestämt mig att storstäda ikväll/natt och ska banne mig inte lägga mig förän det är klart. (möjligtvis att jag skjuter på disken till imorgon.)

På tal om morgondagen så ser det ut som så för mig: Dusch, disk, bolag, förkrök sen The Baboon Show @ Corazon. Ska bli trevligt som smör med något annat än det vanliga en fredagskväll. Dock är jag faktiskt inte superpeppad för en lång natt, så funderar på att traska direkt hem efter spelningen. Får se vad humöret ligger på då. Lördagen är upplagd för tvätt och tv-spel då jag inte har råd med mer gallej denna helg. Och ingen lust heller för den delen. Någon typ av ordning måste jag få på mig själv, men det är ju inte första gången jag sagt det så vi får väl se hur det går.
Nä, städa var det ja. Tjo!







Kvällens örongodis:
Javier Navarrete - Long, Long Time Ago

onsdag 24 november 2010


Har inte skrivit på ett tag nu mest för det inte funnits något att berätta. Det gör det väl egentligen inte nu heller, men kände för att skriva av mig lite. Mitt liv har tagit en för andra obemärkt vändning vilket känns så otroligt skönt. Har undermedvetet gått i flera månader och väntat på att denna tunga jävla sten ska lyftas från mitt bröst. Den ligger kvar ännu, men har åtminstone slipats ner till ett sandkorn av mina känslomässiga vågor. Det där lät sjukt djupt insåg jag precis, men det spelar ingen roll för det finns inget bättre sätt att förklara det på faktiskt. Mitt lilla uppvaknande efter den gångna veckan har fått mig att må bättre och att blicka framåt, vilket jag inte gjort på hela sommaren. Har levt i nuet och inte tänkt på annat än helgernas rus, brus och problem. Nu kan jag le av tanken på att jag inte bryr mig längre. Sandkornet blåser snart bort förhoppningsvis och då kommer det att kännas ännu bättre. Jag har inget förlorat och kommer inte att göra det heller. Jag är snart en fri själ igen och allt är ditt fel, eller din förtjänst skulle man väl kunna säga. Beror helt på hur man ska se på det, vad som egentligen är bäst. Ibland bara älskar jag den där känslan när man är förbannad och istället för att ösa ur sig all ilska biter man istället ihop och hånler åt hela situationen. Nu går jag från föraktet till uppskattningen. Du ska ha ett stort tack och en fet loska i ansiktet.

Vad tycker ni förresten om mitt vintriga foto jag tog hemma hos mormor häromdagen? Det är oredigerat än så länge men tänkte ta itu med det när jag kommer hem till lägenheten igen. Nu blir det Walking Dead med bror och sen kudden, en annan ska upp rätt tidigt imorgon. Over and out.







Nattens örongodis:
Andreas Grega - Jag Går När Ni Kommer

fredag 19 november 2010

Ja, då har det åter igen gått ett tag sedan jag skrev sist, men ikväll tänkte jag dela med mig lite av kategorin "Film".
Jag har relativt nyligen insett att Michael Cera är en av mina större favoriter i skådespelarskalan, och det finns bara 4 filmer jag ännu inte sett med honom. Vilket skall åtgärdas.
Michael Cera är hur som helst världens gosigaste skådespelare. Han har en konstig framtoning jag inte riktigt kan sätta fingret på och en närvaro som skulle kunna få vem som helst att sitta och små-le för sig själv. Han är helt enkelt charmig så in åt helvete.
Men innan jag geniförklarar honom allt för mycket så tänkte jag lista de senaste filmerna jag sett med honom som jag tyckt väldigt bra om.
Here Goes.
  • Scott Pilgrim V.S The World
  • Paper Heart
  • Nick And Norah's Infinite Playlist
  • Youth In Revolt
Dessa 4 är de senaste jag sett och som jag faktiskt gillat väldigt mycket. Speciellt Scott Pilgrim V.S The world. Det är en riktig jävla pärla som alla borde se enligt mig.






Kvällens örongodis:

torsdag 11 november 2010

För er som väntat på att min pärlplattetavla ska bli klar är er väntan äntligen över.
Anledningen till att det tagit sån tid att göra klart den är för att jag inte haft någon ork att åka in till stan och köpa pärlor. Men nu är den som sagt äntligen klar!
Någon som har tips på vad nästa pärlplatteprojekt kan bli?

emelienorin.wordpress.com







Kvällens örongodis:
Fats Domino - Be my guest

tisdag 9 november 2010


Nu finns Popterror äntligen ute på Spotify med deras EP Allt Vi Gjort Har Du Glömt. Ett band som för närvarande håller till i Umeå men dom flesta utav medlemmarna härstammar från Bräcke, och det är just den platsen många utav låtarna handlar om, det som nu är gammalt och glömt. Ett band jag är fruktansvärt förtjust i och inte bara för att jag själv kommer ifrån Bräcke utan för att dom är riktigt bra med en härlig stil. Gillar du lite svängig pop så kolla in dessa gossar när dom sjunger om tider från förr.


Popterror - Allt Vi Gjort Har Du Glömt
@ Spotify


"Det är nåt som händer när man tröttnar på att aldrig ha en krona kvar.
Man växer upp och investerar, blir sen nostalgisk för den skit som var."
Kvällens örongodis:
Popterror - Det Är Nåt Som Händer

måndag 8 november 2010


Idag blev man utan internet i stort sätt hela dagen igen. Och då jag inte har något liv om veckorna längre så har jag försökt göra det bästa av situationen. Dock misslyckades jag nog ganska hårt. Handlade kattmat på Willys och satt hemma och glodde in i väggen, käkade müsli i ren tristess, kladdade lite och spelade FFVIII. Lyckades ju även bli matförgiftad i lördags, men mår bra nu bortsett från den sprängande huvudvärken som jag misstänker har att göra med min syn som vanligt. Om man ändå hade haft råd med ett par ordentliga glajjor. Snart är nu även denna dag förbi och jag antar att en identisk sådan återkommer imorgon. Kan ingen bara gör mina veckor värda. Nog whinat, tjo.







Kvällens örongodis:
My Chemical Romance - Na Na Na

söndag 7 november 2010


I förra veckan hittade jag två stycken ljusstakar som var tunga och ganska skeva. Jag köpte dessa för 25:-/st för att testa att sälja vidare på tradera. Det visade sig att det var gamla skultuna ljusstakar som jag fick sålt för 590:-

tisdag 2 november 2010


Sitter hemma hos far. Gör absolut inget viktigt alls och det känns riktigt skönt. Är hemma i stan igen på torsdag, då har jag bestämt mig för att vända rätt på dygnet och ta tag i vardagen. Imorgon ska jag ringa och söka jobb, annars ny praktikplats. Önska mig lycka till. Dom senaste veckorna har stått så väldigt stilla, gått fort men stått stilla. Jag lever fortfarande för helgerna och det känns verkligen inte bra. Måste komma igång med någonting under veckorna, behöver inte vara något givande men åtminstone något tillfredsställande, något som jag känner gjort min vardag värd. Något som får mig att känna mig att jag gjort mig förtjänt att sitta och göra ingenting sen. Det får inte gå en hel dag utan att jag kliver utanför dörren iallafall, det har jag bestämt! Nu blir det en jävla massa plinkande med fingrarna. Måste passa på när motivationen finns för en gång skull! Adjö!








Kvällens örongodis:
Nobuo Uematsu - Interrupted By Fireworks