fredag 28 januari 2011

The Dis-kers


Lekte med grabbarna grus här nedanför/ovanför. Dom kom och diskade bara för att få
vara med mig dom gullegrisarna. Kan vara för det mutades en del också men jag hoppas på det förstnämnda! Sen bar det av hem till Emil för ölspel med sjukt roliga regler som Fredrik styrde upp. Jag tror bestämt jag förstörde en gylf om jag inte minns fel när jag tog på mig ett par jeans bakochfram. Men det var det värt. Spontana kvällar är alltid dom bästa! Nu ska jag bege mig in till staden strax för att införskaffa mig en ny jacka, som jag längtat!
Det är fredag, och det är bra.








Dagens örongodis:
Marina And The Diamonds - I Am Not A Robot

onsdag 26 januari 2011


Grabbarna grus har nåt nytt på G. Här är en försmak på deras allra första rep. Dom går under namnet Brottskod 11, medlemmar från band som Prostata, Pisset Brinner & Slaves To The Grind. Man kanske får se mer av dessa karlar på något framtida ÖSDMangel möjligtvis? På tal om det så kan jag slänga upp och advertisa lite inför deras nästa tillställning.
Kom dit om ni är i krokarna.


Läste en artikel i ÖP också där det stod att grabbarna i Popterror vann Red Bull Bedroom Jam, så grattis till dom. Kommer upp en liten överraskning här i mars någon gång som jag fick en försmak på idag. Kommer bli fint. Det var den underhållande biten.


Nu till mig och mitt intressanta liv. Igår var jag ganska less när jag kom hem från jobbet, hade jag inte varit ledig idag pga ett möte på AF så hade jag nog grinat lite mer över att ha jobbat över i en och en halv timme utan att få betalt. Arbetspraktik kan verkligen dra ner en ibland. Även om jag uppskattar att ha något att göra om dagarna, att se framåt med positiv inställning osv. Men att jobba gratis, oavsett vad det är med, är aldrig uppskattat. Men vad kunde man göra, satt fast i Trångsviken med damm i näshålorna i packandet av över 5000 provpåsar Te, som tur var hade man den ljuva stämman av Kapten Röd i öronen så tiden gick en aning snabbare iaf. Nu tänkta jag inmundiga dagens första kopp kaffe, ta en dusch och sen bege mig in mot stan.
Over and out!









Dagens örongodis:
Kapten Röd - 1.000.000 Nollor

tisdag 18 januari 2011


Mitt senaste kladd från en utav dom där sömnlösa nätterna. Jag funderar på att lägga ner det lilla som finns kvar av min passion för att måla. Jag kommer inte längre än såhär känns det som. Jag utvecklas ingenting och min fantasi är ju lika med noll. Bättre att fokusera på något annat som känns mer givande. I mitt fall tror jag det blir piano och gitarr. Där kommer man iallafall någon vart.

Andra jobbdagen avklarad idag också. Jag trivs som fisken i vattnet och kommer sjukligt bra överens med mina kollegor. Jag har redan lärt mig det mesta och tror nog det kommer sitta som det ska lagom till nästa vecka. Hoppas det håller i sig såhär bara. Så förutom att i stort sätt alla lampor gått i min lägenhet så känns livet prima just nu. Bra dygnsrytm och 90 minuters promenad varje dag. Lite kul att jag sitter och käkar choklad i samband med den meningen, haha. Nej nu blir det soffläge med serier och dylikt. Tjo.







Dagens örongodis:
Coldplay - Postcards From Far Away

lördag 8 januari 2011

Nytt år, nya tag. Brukar man inte tänka så? Vi använder ofta den nya starten på året som en ursäkt till förbättring. Skärpning på allt slarvande osv. Jag tänkte prova på det ordentligt den här gången. Till att börja med så kommer denna blogg endast vara till för mig igen. Tar bort mina gästbloggare från och med nu, var kul till en början men det var skrivet att dö ut i längden. Kommer dock fortfarande att tipsa om saker jag finner intressant i andras bloggar, främst från dom som var gästare här då. Sen ska jag försöka att komma med mer givande inlägg själv då jag väl är igång, som inte bara handlar om min tråkiga vardag. Det får bli en extra rad om livet mitt efter den mer givande biten i inlägget så att säga.

Kan börja med att meddela att jag nu mera har en ny mejl adress och ny msn eftersom min gamla blivit spärrad pga ett virus jag klantigt nog lyckades få för ett tag sen. Vill ni komma åt mig igen så är det adressen: cruxus@gmail.com som gäller. Börjar även jobba på måndag så kommer inte att prioritera bloggandet i första taget. Det ska bli skönt faktiskt, äntligen blir det riktig ordning på dygnsrytmen. Nu ska jag torka dreadsen som hänger tungt från skallen efter en lång dusch. Återkommer kanske senare med något givande inlägg.
Until then!








Kvällens örongodis:
Petter, Veronica Maggio - Längesen