söndag 26 juni 2011

Städa och stöka hela dagen. Imorgon bär det av till Peace & Love. And this time I'm well prepared! Smockfull resväska till skillnad från förra året, haha. Kommer bli skoj och äntligen känner jag peppen. Sen byts Yran ut mot Emmaboda och Skrillex. Vilken sommar detta kommer bli, trots att Metaltown och Way Out West sket sig. Och det är väl inte det enda som skitit sig. Men det var nog kanske lika bra. Kom mer ont än gott ur det hela ändå. Är det något jag lärt mig så är det att inte bara gå på hopp utan även tillit. Bättre att öppna ögonen för dom som verkligen uppskattar en istället. Nä, nu vart det för djupt och kryptiskt, även för mig. Turn that frown upside down, imorgon gäller det. Men först ska morsans vita lilla pärla hämtas upp i Bräcke ikväll. Kommer bli spännande att se hur resan till Borlänge går med det "vrålåket", haha. Allt går, med vilja, våld... och vilja! Hörs om en vecka om vi inte ses på P&L. Over and out!







Dagens örongodis:

onsdag 15 juni 2011


Plugg, hela dagen. På två timmar har jag bara gjort tre uppgifter av sju. Men jag tänker inte ge mig förän alla är klara idag. Och imorgon har jag sju till att plöja igenom. Men men, blir ju skönt sen när man är klar. Min enda ursäkt är lathet och fel prioriteringar. Helgen som var tog hårdare än vanligt då det blev en del kaos i hjärtat. Jag har funderat men som vanligt inte kommit fram till något. Mer än att jag nog är världens största idiot både på gott och ont. Det bästa vore om man bara höll käften och var alla till lags istället. Men det är ju lättare sagt än gjort.

På fredag flyttar Oskar hit. Kommer bli otroligt trevligt! Har redan varit och kikat in hans nybyggda lägenhet då jag tagit hand om nycklarna åt honom. Riktigt fräsch och badrummet var inte alls så fruktansvärt som ryktena gick. Men som jag förstått det ska han söka något billigare när han väl flyttat upp. Förhoppningsvis med gångavstånd till mig. Ja, nä, plugga var det. Sen en sväng på Willys med Penny och efter det ett kafferace. Over and out!

lördag 4 juni 2011


Lördag, och med det tillkommer det vanliga. En mest meningslös rutin har det blivit. Jag måste få ordning på min vardag och det är nu. Vitt fram till P&L efter ikväll. Och då ska jag bevisa att jag har den självdisciplinen som krävs. Jobb i veckan, förhoppningsvis mer efter det. Annars måste jag även lägga Way Out West på hyllan. Vilket kanske är lika bra egentligen, jag vet inte.

Smulan är tjock, och det är väl bra. Snart dröjer det väl inte länge innan det ligger små kattyngel i garderoben. Skoj. Jag saknar mitt nördiga jag. Då jag kunde sitta en hel helg framför ps2:an och tycka att det var värt. Jag saknar att njuta av min ensamhet som jag alltid gjorde förut, nu är den näst intill outhärdlig. Jag saknar mina gamla värderingar och jag hatar hur oansvarig och lat jag blivit. Men jag ska få det att vända snart om det så är det sista jag gör. Skål på det!







Dagens örongodis: