lördag 22 oktober 2011


Har äntligen läst ut Stephenie Meyers Genom Dina Ögon idag, eller The Host som den heter på engelska då jag inte hade något viktigare för mig. Har lagt boken på hyllan flera gånger även när jag fastnat i den. Finner inte ro och tid att sjunka in i böcker längre. Men till slut dräpte jag den iaf. Början var fruktansvärt långsam och tråkig och jag var skeptisk ända in på 50+ sidorna. Men boken fick sig till slut en vändning och får faktiskt godkänt ändå. Inte lika fängslande som bästsäljarna hennes förstås, men fin och gripande på sitt eget sätt. Den är att rekommendera iaf, även om den var rörig till och från. Fin bok.




Nya frippan till höger, och gamla till vänstar (minus dreadsen). Saknar mitt långa hår, kan inte skiten växa ut någon gång. Blä! Snart är en stillsam helg hemma hos farsgubben slut och en hel veckas jobb med andraklassare väntar. Ska bli otroligt skönt och jobbigt på samma gång. Men pengar är alltid pengar och det är alltid skönt att ha något att göra om dagarna. Har massa beslutsångest snurrandes i skallen på mig också, så då är det bara ännu skönare att få tankarna på annat om dagarna. Det känns som jag har så himla mycket att ta itu med men samtidigt vet jag inte hur och när. Men det där löser sig ju alltid antar jag. Nu blir det en mysig film innan det är dags att slänga in handduken. Ciao!








Kvällens örongodis:
The Chemical brothers - The Devil is In The Details

torsdag 13 oktober 2011

Jag skriver väldigt sällan här nu mera. Men ska försöka ta tag i det någon gång. Gadden blev bra och jag är jättenöjd. Den blev aningen större än jag hade tänkt mig men det är absolut inget negativt. Nu är det väl bara till att spara ihop till nästa, speciellt när jag ser ut att kunna ha råd med det framöver. Har fått jobba riktigt mycket nu och det känns helt underbart. Man mår så mycket bättre psykiskt om man gör någon nytta om dagarna. Så jag hoppas det håller i sig såhär. Har även klippt av mig alla dreadsen, färgat håret och skaffat sidecut. Ser ut lite som en pojke men det får jag stå ut med. Ju fortare jag är korthårig ju fortare får jag mitt långa hår tillbaka, det är min tankegång.

Nu sitter man och sippar kaffe och nöter spelsoundtracks såhär någon timma innan jobbdags. Mysigt, indeed! Det enda negativa med allt jobbande är att man inte längre orkar göra något när man är ledig. Tog mig iaf in till stan för att dra ett parti Schack med Jos igår. Annars består min vardag mest av jobb, Dragon Age och sömn. Inte för att jag klagar, men känner mig ganska tråkig. I helgen har jag iaf bestämt mig för att inte sitta hemma på ändan hur trött jag än är.


Finns inte mycket mer att säga för tillfället, men som sagt, ska skärpa mig med bloggandet och få med både min vardag och en del recensioner på böcker och spel. Until then!

Dagens örongodis: