torsdag 12 april 2012Kom på att jag glömde meddela hur konserten i Stockholm var i början av februari då jag var iväg och såg We Butter The Bread With Butter. Jag filmade introt och dom första två låtarna, men då jag har en gammal avdankad iphone är ljudet rätt kasst. Det var dock en fantastisk upplevelse och jag ser dom lätt igen så fort jag får chansen. Bandet rekommenderas starkt.

I övrigt så var det första riktiga vårdagen i år idag. Stekande sol och lukten av försommaren, synd bara att det avtog redan vid 14 tiden. Studierna är klara och nu är man tillbaka på de arbetslösas väg igen. Mår psykiskt dåligt när jag tänker på hur ont om pengar jag kommer att ha i sommar om jag inte får jobba någonting. Det jag får in kommer täcka hyran och inget mer. Ska ta och putsa till CV:t i veckan och söka jobb som en galning. Tvivlar dock på att flytet är med mig.

I övrigt är väl allt som vanligt, grått och trist i tillvaron. Är även beredd på att få uppleva saknad till hösten som påminner allt för mycket om ett tidigare liv. Samma skit all over again. Men detta blir sista gången jag tänker bli tagen för given och kommer hädan efter bara att fokusera på mig själv och ingen annan. Så jävla trött på allt faktiskt. Men jag ska inte sitta här och hänga läpp, något ont för ju alltid något gott med sig liksom.

Nu ska jag vänta in min kära Therese för lite fika sen blir det jag och ps3:an resten av kvällen. Over and out!

Inga kommentarer: