torsdag 13 oktober 2011

Jag skriver väldigt sällan här nu mera. Men ska försöka ta tag i det någon gång. Gadden blev bra och jag är jättenöjd. Den blev aningen större än jag hade tänkt mig men det är absolut inget negativt. Nu är det väl bara till att spara ihop till nästa, speciellt när jag ser ut att kunna ha råd med det framöver. Har fått jobba riktigt mycket nu och det känns helt underbart. Man mår så mycket bättre psykiskt om man gör någon nytta om dagarna. Så jag hoppas det håller i sig såhär. Har även klippt av mig alla dreadsen, färgat håret och skaffat sidecut. Ser ut lite som en pojke men det får jag stå ut med. Ju fortare jag är korthårig ju fortare får jag mitt långa hår tillbaka, det är min tankegång.

Nu sitter man och sippar kaffe och nöter spelsoundtracks såhär någon timma innan jobbdags. Mysigt, indeed! Det enda negativa med allt jobbande är att man inte längre orkar göra något när man är ledig. Tog mig iaf in till stan för att dra ett parti Schack med Jos igår. Annars består min vardag mest av jobb, Dragon Age och sömn. Inte för att jag klagar, men känner mig ganska tråkig. I helgen har jag iaf bestämt mig för att inte sitta hemma på ändan hur trött jag än är.


Finns inte mycket mer att säga för tillfället, men som sagt, ska skärpa mig med bloggandet och få med både min vardag och en del recensioner på böcker och spel. Until then!

Dagens örongodis:

Inga kommentarer: