lördag 4 juni 2011


Lördag, och med det tillkommer det vanliga. En mest meningslös rutin har det blivit. Jag måste få ordning på min vardag och det är nu. Vitt fram till P&L efter ikväll. Och då ska jag bevisa att jag har den självdisciplinen som krävs. Jobb i veckan, förhoppningsvis mer efter det. Annars måste jag även lägga Way Out West på hyllan. Vilket kanske är lika bra egentligen, jag vet inte.

Smulan är tjock, och det är väl bra. Snart dröjer det väl inte länge innan det ligger små kattyngel i garderoben. Skoj. Jag saknar mitt nördiga jag. Då jag kunde sitta en hel helg framför ps2:an och tycka att det var värt. Jag saknar att njuta av min ensamhet som jag alltid gjorde förut, nu är den näst intill outhärdlig. Jag saknar mina gamla värderingar och jag hatar hur oansvarig och lat jag blivit. Men jag ska få det att vända snart om det så är det sista jag gör. Skål på det!Dagens örongodis:

3 kommentarer:

Lady Di sa...

Då var vi två! Intalar mig själv varje kväll att "i morgon, då ska jag ta tag i allt!".. Men kommer inte längre än så. -.-

Cruxus sa...

Det är sjukt hur jävla lat man kan vara alltså.

Orb sa...

Den självdisciplinen gick inte du.