torsdag 23 december 2010

Ja, imorgon var det julafton då. Mysigt. Har dock svårt att slappna av i år med så mycket i tankarna. Men försöker att ignorera det så gott det går. Har varit ganska så kreativ sedan jag kom hem till far. Har skrivit sjukliga mängder med roande texter, skissat en jävla massa Tim Burton inspirerat skit, pärlat ytterligare en massa krokodiler som ska ges bort i julklapp och börjat lärt mig grunderna i kalligrafi. Vet inte vad jag ska få ut av det riktigt men är ju annars en jävligt rolig grej att kunna. Annars har det bara varit film och häng med familjen.

På juldagen ska jag som vanligt på hemvändaren i Bräcke. Kan inte påstå att jag ser fram emot det men är ju alltid kul att träffa gamla barndomskamrater man annars aldrig ser. Annandagen hade jag tänkt dra tillbaka hem till staden, men som det ser ut nu har jag ingen skjuts så det måste lösas först. En av många nackdelar med att bo ute i skogen. Dunder spelar på New York då så vore ju kul att se. Har även fått praktikplats nu, jippie.. Ska packa Brunkullans té i en månad, eventuellt längre. Hoppas bara det leder till något vettigt denna gången.

Nä, nu blir det en kopp kaffe sen nalkas det väl uppesittarkväll med bingolotto och allt därtill. Ni får ha en riktigt god jul så hörs vi snart igen. Tjo.







Dagens örongodis:
T.I. - Castle Walls

tisdag 14 december 2010


Idag har jag suttit och pysslat med mig själv hela dagen. Pärlat krokodiler, pärlat plattor. Skissat och skrivit massor, druckit mängder av kaffe och bäddat sängen. Och det känns faktiskt som att mer än så behöver inte denna dag bestå av. Resten av kvällen kommer jag att tillbringa med min kära psXa tills ögonen ploppar ur skallen på mig. Idag var en riktig slapp dag helt enkelt. Men imorgon blir det andra tag. Ska tydligen filma spelningen på Tings imorgon vilket känns både trist och skoj eftersom jag måste sticka ifrån sällskapet lite tidigare, men det är det väl värt antar jag. Får se hur resten av kvällen urartar sig, om det blir Larrys eller omedelbar hemgång. Vet inte riktigt vad jag känner för än. Kommer bli kul vilket som iaf. Vet inte riktigt varför jag skriver. Önskar jag hade mer intressanta ting att komma med, får nog bli lite skärpning där.







Kvällens örongodis:

söndag 12 december 2010

Mår fruktansvärt bra idag. Oförskämt bra. Höll mig nykter under utgången igår och for till Lugnvik efter spelningen på Tings. Innan helgen tog jag dessutom tag i städningen hemma och berget av disk som skrattat mig i ansiktet dom senaste veckorna. Har även julpyntat och fått någorlunda pli på min dygnsrytm. Bättre sent än aldrig som man brukar säga. Idag vaknade jag upp på min broders soffa och rörde mig senare mot Valhall där jag sitter nu och strax ska till att spela bingolotto med min kära Therese. Och imorgon far jag och kollar in en ny praktikplats, om det är något att ha, sedan lämna papper på AF. Skönt att veta att man inte kommer ligga inne och glo bort hela dagen i datorskärmen. Vet inte varför jag delar med mig av detta egentligen. Ville nog bara meddela att berg och dalbanan lutar uppåt nu äntligen. Aja, det intresserar ingen annan än mig egentligen, haha. Mår bara så fruktansvärt bra just nu, trots att jag inte borde det med tanke på att min tillvaro inte förbättrats så mycket egentligen. Är fortfarande så gott som arbetslös och hatar att ha praktik som inte leder till ett skit i slutändan. Men jag vet inte, kan vara annat som bidrar till glädjen i bröstet just nu, vad vet jag. Skönt att få skriva av sig lite iaf.


Från en sak till en annan. Är du ledig på onsdag och inte har något vettigt för dig borde du dyka upp på Tings lagom till 19:30 och se spelningarna med Dunderpatrullen och Stor. Kommer bli riktigt ösigt tror jag, och en härlig blandning av först Bitpop, sen Hiphop. 80 förköp, 100 i dörren.








Kvällens örongodis:
Parken - Åt Helvete Med Himlen

söndag 5 december 2010


Jag måste nog vara världens mest klantiga människa. Jag vill bara slå huvudet i väggen upprepade gånger tills jag bättrar mig. Lyckades tappa min mobil på Plaza igår, och dagen innan det slarvade jag bort mina tumvantar. Jag blir så fruktansvärt less så jag vet inte vart jag ska göra av mig själv. Jag måste börja skärpa mig som fan. Usch, huvva!

Pelli är här och försöker hålla mitt humör på topp. Vi spelar Zombies Ate My Neighbours på snes-emulator och drar dåliga ordskämt. Imorgon kirrar jag ett nytt sim-kort och behåller mitt gamla nummer. Men kommer inte ha ett enda själv så spamma mig med era är ni snälla, så jag slipper fråga varenda gång det ringer vem fan det är. Nej, nu orkar jag inte ordbajsa mer, skitliv.







Kvällens örongodis:
Royal Republic - Underwear