onsdag 26 januari 2011


Grabbarna grus har nåt nytt på G. Här är en försmak på deras allra första rep. Dom går under namnet Brottskod 11, medlemmar från band som Prostata, Pisset Brinner & Slaves To The Grind. Man kanske får se mer av dessa karlar på något framtida ÖSDMangel möjligtvis? På tal om det så kan jag slänga upp och advertisa lite inför deras nästa tillställning.
Kom dit om ni är i krokarna.


Läste en artikel i ÖP också där det stod att grabbarna i Popterror vann Red Bull Bedroom Jam, så grattis till dom. Kommer upp en liten överraskning här i mars någon gång som jag fick en försmak på idag. Kommer bli fint. Det var den underhållande biten.


Nu till mig och mitt intressanta liv. Igår var jag ganska less när jag kom hem från jobbet, hade jag inte varit ledig idag pga ett möte på AF så hade jag nog grinat lite mer över att ha jobbat över i en och en halv timme utan att få betalt. Arbetspraktik kan verkligen dra ner en ibland. Även om jag uppskattar att ha något att göra om dagarna, att se framåt med positiv inställning osv. Men att jobba gratis, oavsett vad det är med, är aldrig uppskattat. Men vad kunde man göra, satt fast i Trångsviken med damm i näshålorna i packandet av över 5000 provpåsar Te, som tur var hade man den ljuva stämman av Kapten Röd i öronen så tiden gick en aning snabbare iaf. Nu tänkta jag inmundiga dagens första kopp kaffe, ta en dusch och sen bege mig in mot stan.
Over and out!

Dagens örongodis:
Kapten Röd - 1.000.000 Nollor

2 kommentarer:

Lady Di sa...

Vadfan? orka att du var i Trångsviken utan att ringa -.-

Cruxus sa...

Haha, tänkte fan inte på att det var där du va! Just fan.. Ska dit igen nästa vecka, tisdag eller onsdag.