onsdag 23 mars 2011

Sedan 2006 har jag regelbundet uppdaterat min bilddagbok för att jag velat kunna gå tillbaka i framtiden och kolla in min lilla minnesbank fylld av nostalgi osv. Men nu har jag gett upp på den fronten. Jag får nöja mig med dom 5 år av minnen som finns där nu, orkar inte hålla igång längre. Kommer ju förstås lägga upp ibland men inte varje dag som förut. Den främsta anledningen är nog för att min vardag ser så enformig ut, den andra är att jag inte orkar med nya BDB. Det bara strular för mig vilket resulterar i att jag får göra om samma uppdateringar flera gånger. Så nu får det där vara. I admit defeat!

Och inte nog med att jag varit dålig på bildfronten så har jag varit lika värdelös på att uppdatera bloggen. Men ja, det har som inte funnits mycket vettigt att meddela. Ska försöka skärpa mig dock. Allt ser ut som vanligt, förutom att man börjar plugga den 28:e, avslutat praktiken då jag fick massa vik på en förskola i Torvalla. Och att min kära vän från Örebro, Oskar har fått jobb i Östersund och flyttar upp till juli. Blir tre festivaler i sommar också. Metaltown, Peace & Love och Yran. Kommer bli kanon då det är ovanligt många bra band på alla festivalerna. Och utöver snöstormen som härjade här igår så har det börjat dofta vår och termometern har inte heller sagt emot. Så nu är det på gång.

Kommer sommaren 2011 slå 2010, det är frågan. Jag hoppas på det.
Nu ska jag styra upp en kopp kaffe och läsa bok. Over and out!Dagens örongodis:
047 - General Error

3 kommentarer:

Orb sa...

Nya Bilddagboken är det sämsta skiten jag vart med om, hatar det på alla sätt.
Förresten så är det fortfarande snöstorm inne i stan, skandal.

Tina sa...

Ja, bilddagboken är totalt värdelös, synd för det är ett bra koncept.

Fin blogg btw:)

/Tina

Cruxus sa...

Robin: Ja, tappade all motivation sen sidan gjordes om faktiskt. Väldigt trist. Stormen börjar ta fart här igen också nu, surt.

Tina: Ja, precis. Att allt ska vara så jävla snyggt, nytt och uppdaterat hela tiden, blir så less.

Tackar tackar :)
Robin står för det mesta på denna designen dock, haha.