tisdag 5 oktober 2010


Så var dom klara. 81 stycken dreads, hur många sittningar det blev har jag tappat räkningen på, haha. Men det var värt all smärtan ändå tycker jag och Johan (Womba) ska ha ett stort tack och 400 riksdaler för besväret. Dock har vi bara haft det trevligt med en massa filmtittande och goda skratt. Det enda som fattas nu är att luggen ska klippas till lite snyggt sen är jag nöjd till 100%!

For hem till farsgubben idag uti skogen. Ibland känns det skönt att åka hem emellan åt och ladda upp batterierna lite. Har inget att göra med att laptopen hemma sjunger på sista versen eller att man nästan är pank för denna månad. Kanske lite, men ändå. Åker tillbaka till stan igen på fredag senast, då blir det väl det gamla vanliga sen på lördag kommer Emelie, min gamle vän från Bräcke in och busar igen. Det ska bli otroligt trevligt. Men tills dess ska jag bara sitta här hemma och kirra massa film, fippla i PS CS5, nöta PSP, läsa böcker och bara ta det sjukt lugnt. Laters.Kvällens örongodis:
Howard Shore - Wedding Plans

3 kommentarer:

Emelie Norin sa...

Fysatan va snyggt det blev! :D

Jim Robin sa...

Ge hit mitt psp!

Cruxus sa...

Emelie: Tackar! :D

Jim: Ligger hemma hos mig i stan, andänder det ju inte ens, haha. Är mitt jag spelar på här hemma, du får väl komma och hämta det då, har inte varit i lugnvik på ett tag.