söndag 19 september 2010


Helgen har gått sjukt fort, nu är det redan söndag. Ska få jobba hela kommande veckan, rutinen kommer tillbaka! Förhoppningsvis så håller den i sig längre än 5 dagar också, haha. Skönt med lite pengar igen.

Inatt satt jag uppe på tok för sent. Men kunde inte slita mig från pennan först och när jag väl gjorde det så plinkade jag på synthen tills Sias underbara låt satt som smäcken! Jag som har världens sämsta tålamod orkar sällan lära mig en hel låt. Och då jag aldrig kunnat läsa noter tar det ju lite längre tid att dra allt på gehör. Men till slut satt låten och jag kunde lägga mig med gott samvete, haha. Vaknade dock nyss, på tok för sent det med.

Idag blir det till att dammsuga och sortering av hyllan med allt skit i vilket kan ta ett bra tag. Sen ska jag nog kladda färdigt bilderna från natten, kommer dock inte lägga upp dom förän dom redigerats. Måste få hit min stationära snart innan jag blir knäpp. Sen blir det lugnt resten av dagen. Vill inte göra någonting alls idag känner jag, mer än att kanske fundera lite över mina handlingar och ändra på dom framöver. Är kanske på tiden.Nätternas örongdis:
Sia - My Love

2 kommentarer: